Påskdekorationer på plats – redo för påskafton och påskdagen

Påskdekorationer på plats – redo för påskafton och påskdagen

Det är äntligen dags att fira påsk! Som ni kanske har märkt har våra hem och städer i Sverige dekorerats med färgglada fjädrar, påskägg och höns. Detta är ett sätt att välkomna våren och påsken, samt sprida lite glädje och färg i våra liv. Nu är det dags att fira påsk, med allt vad det innebär.

Imorgon är det långfredag, en dag som symboliserar Jesu korsfästelse och död på korset. Det är en dag för eftertanke och reflektion, och många besöker kyrkor för att tända ljus och be.

Men påsken handlar inte bara om sorg och eftertanke, utan också om glädje och firande. På påskafton firar vi Jesu uppståndelse från de döda, och på påskdagen fortsätter firandet med familjemiddagar och påskägg. För många är påsk en tid för gemenskap och umgänge med familj och vänner.

Vi på Projektorienterarna AB önskar er en riktigt glad påsk! Vi hoppas ni får en fin helg och njuter av firandet tillsammans med era nära och kära. Vi ser fram emot att träffa er igen på tisdag, efter helgdagen på måndag. Ha det så trevligt och ta hand om er!

Foto av George Dolgikh från Pexels: https://www.pexels.com/photo/white-flowers-between-brown-rabbit-figure-and-eggs-2072163/